De juiste IT-specialist voor uw uitdaging

Rhodium beschikt over een uitgebreide pool van ervaren high level IT-profielen, aangevuld met technische IT-specialisten. Voor elke uitdaging of project selecteren wij voor u de juiste personen of stellen we een team samen, zowel op vlak van applicaties als netwerkinfrastructuur. Ook voor het onderhoud van ‘oude’ technologieën of de migratie naar nieuwe toepassingen, kunt u op ons rekenen. Kies voor Rhodium wanneer u zelf niet de nodige IT- of managementcompetenties in huis hebt.

Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande IT-expertise vinden wij gegarandeerd het juiste profiel of het geschikte team. Eerst analyseren wij grondig wat u precies nodig heeft, vervolgens selecteren wij de IT-specialisten die zowel qua kennis, vaardigheden als cultuur hierbij aansluiten.

Wij werken zowel met eigen specialisten op onze payroll als met freelancers. De werkwijze van Rhodium voor IT-detachering laat zich kenmerken door een persoonlijke en betrokken aanpak. Met elke opdrachtgever streven wij naar een gelijkwaardige en transparante relatie op lange termijn. Wij bieden kwaliteit aan de juiste prijs.

Ervaring...

...met de bank- en verzekeringswereld, sociale secretariaten en grote industriële ondernemingen.

De afgelopen decennia bouwden wij heel wat ervaring op in de bank- en verzekeringswereld,de sociale secretariaten en enkele grote internationale industriële groepen. Dit betekent dat onze IT-specialisten niet alleen technisch goed beslagen op het ijs komen, maar dat ze ook inhoudelijk deze sectoren kennen.

De juiste ‘match’ op alle vlakken

Vooraleer we een kandidaat bij u op interview komt, voeren we zelf een grondige selectie door. Zo kiezen we niet alleen potentiële kandidaten met de vereiste kennis en ervaring, maar kijken we ook naar een juiste ‘match’ met uw bedrijfscultuur.

Focus op toegevoegde waarde

WWij stellen ons niet tevreden met het gewoon uitvoeren van de afgesproken taken. Rhodium en zijn medewerkers streven altijd naar toegevoegde waarde. We beogen deze meerwaarde onder andere door het opnemen van een coachende en enthousiasmerende rol voor uw andere medewerkers.

Het overtreffen van uw verwachtingen, daar draait het voor ons om. Onze eigen medewerkers en de freelancers die we uitsturen mogen rekenen op een persoonlijke opvolging en intensieve begeleiding. Wanneer nodig sturen we bij.

Gezocht: de juiste m/v

Wij maken er als specialist in IT-detachering een erezaak om eerst uw uitdagingen en projecten zowel technisch als projectmatig te doorgronden. Dankzij onze diepgaande IT-kennis en voorgaande werkervaringen in grote bedrijven in een internationale context, zijn wij de geknipte partner om uw noden snel en correct in te schatten. Vervolgens vertalen wij deze behoeftes gericht naar een passend IT-profiel of de nodige profielen. Binnen ons breed netwerk aan eigen IT-medewerkers of freelancers zoeken we vervolgens naar de juiste match.

Zoekt u één van onderstaande specialisten?

 • Program managers (PMO)
 • Business Process Managers (BPM)
 • Change managers
 • Business analisten
 • Projectleiders
 • Functioneel analisten
 • Database administrators (DBA)
 • Infrastructuurarchitecten
 • Technisch ontwerpers
 • Analist-programmeurs
 • Systeemingenieurs
 • Helpdeskmedewerkers (tweede en derde lijn)
 • ...

Contacteer ons vandaag nog.