Rhodium zag als IT-detacheringsbureau het levenslicht in 2008. Toch kan het bedrijf dankzij de stichters Marc Féard en Jos Vaes terugblikken op meer dan 25 jaar IT-ervaring op het allerhoogste niveau. Deze ervaring vormt meteen ook de kracht van Rhodium.

Allereerst bouwden we doorheen de jaren een zeer omvangrijk netwerk op van IT-specialisten, anderzijds beschikken we over alle nodige expertise om uw uitdagingen correct in te schatten. Als gespecialiseerd IT-detacheringsbureau beschikken we over alle vereiste troeven om u te voorzien van de juiste m/v voor het aansturen van complexe IT-projecten.

Sinds de opstart bouwde Rhodium een stevig en trouw klantenbestand op met talrijke opdrachtgevers uit de internationale bank- en verzekeringswereld en de sociale secretariaten. We kennen deze sectoren inhoudelijk dan ook zeer goed. Daarnaast werken we voor verschillende topbedrijven uit uiteenlopende industriële sectoren.

We specialiseren ons in high level IT-specialisten met grote expertise in business process management, change management, projectmanagement, functionele analyse en business analyse. Aanvullend hebben wij een brede waaier van technische IT-specialisten in huis.