De IT-specialisten die voor Rhodium werken, vormen ons meest kostbare kapitaal. Met dit kapitaal springen we dan ook uiterst zorgzaam om. Dit geldt zowel voor onze eigen IT-medewerkers als voor de freelancers. Met het oog op een langdurige en succesvolle samenwerking doen we er alles aan zodat u zich goed voelt en optimaal kunt presteren. Met deze betrokken en persoonlijke aanpak onderscheidt Rhodium zich in de detacheringswereld.

Alles begint met wederzijds respect

Onze aanpak steunt volledig op wederzijds respect. Elke medewerker krijgt alle individuele begeleiding die hij of zij nodig heeft. Op elk moment kunt u bij ons terecht voor een luisterend en begrijpend oor. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise met tal van complexe IT-projecten staan wij als deskundig klankbord klaar op de momenten dat u daar nood aan heeft.

Daarnaast mag u op maandbasis rekenen op een intensieve en betrokken opvolging. Twee keer per jaar voorzien we een individueel evaluatiegesprek.

Openheid, eerlijkheid en transparantie

In alle openheid overleggen we over uw toekomstige uitdagingen. Daarbij kiezen we samen de projecten en bedrijven die aansluiten bij uw profiel, kennis, ervaringsniveau en persoonlijkheid. Samen tekenen we een carrièreplan uit en volgen dit nauwgezet op. We voorzien u van de nodige coaching en training.

Meer dan marktconforme verloning

Onze eigen IT-specialisten mogen rekenen op een uitgebreid globaal verloningspakket dat hoger ligt dan wat u marktconform mag verwachten.